Book allerede idag!


Gideonitterne


Vi vil gerne sige rigtig mange tak for en god dag i går, jeg tror alle var begejstrede for de hyggelige omgivelser, og den gode betjening. 

Det var også et rigtig fint besøg på klosteret. Tak for inspiration og den fine planlægning af vores arrangement.

Vi forventer bestemt, at vi vender tilbage næste år. 

Bente og Gunnar Jørgensen
Gideonitterne/Nordvest

 


Blå Kors


Tak for lån af jeres rammer til vores seminar: Nordic Blue Cross Meeting 2014. 

Jeg vil sige, at alting fungerede perfekt oppe hos jer. Alle giver udtryk for, at det var et fint miljø med et godt og lyst mødelokale. Værelserne var fine og forplejningen rigtig god. Vi kunne rigtig godt lide, at der var både ost og kage til at slutte af på. Flot anrettet frugt om aftenen. Alt var som aftalt.

Ikke mindst sætter vi pris på den gode kommunikation, jeres fleksibilitet og store imødekommenhed i forhold til vores ønsker - tak for en god oplevelse. 

Ulla Britt Jensen
Executive Secretary

 


Kwintet


Tak for sidst. Det var nogle fine lokaler I stillede til rådighed og vi var yderst tilfredse med vores ophold hos jer. Vi vil helt sikkert gøre brug af jeres hotel ved fremtidige aktiviteter i Aalborg.

Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om noget I kunne/burde forbedre, men jeg vil rose jer for den meget familiære tone, der med det samme fik én til at føle sig helt hjemme. 

Det var en stor succes!

Nina Bentzen
Project Coordinator

 

 

Danmission Aars


Genbrugsbutikkens årlige medarbejderudflugt sluttede med spisning på Hotel Aalborg. Fra første henvendelse til desserten var spist har vi mødt velvilje og aktiv medvirken til at vores arrangement i sin helhed skulle lykkes. Og det gjorde det.
 
Danmission Genbrug, Aars.


 


-----------------------------------------------------------------------------------------

Sølvbryllup - november 2014


Kære medarbejdere på Hotel Aalborg

Tak for rammerne til en fantastisk dag. Efter morgensang gav i os de bedste faciliteter til  morgenbuffet. Alt fungerede perfekt og morgenmaden fik stor ros.
Festlokalerne til aftenfest sad lige i skabet. Fin opstilling i hyggelige lokale, god betjening og maden vare virkelig ud over det sædvanlige.
Tak for jeres store fleksibitet og hjælpsomhed. Vi holder gerne en fest hos jer en anden gang.

Venlig hilsen Bjarne og Jette

 


-----------------------------------------------------------------------------------------
 

Ferieophold - 2014


Både på vegne af vore beboere og medarbejdere vil vi gerne sige tak for et rigtigt godt ferieophold hos jer. Beliggenheden var meget perfekt. Lige i hjertet af Aalborg med de muligheder det gav. Betjening og serviceniveau kan vi ikke rose nok.

Sjældent har vi mødt så stor professionalisme, imødekommenhed og fleksibilitet i forhold til de specielle ønsker vi kunne have. Forplejningen var i top. Vore beboere taler stadig med begejstring om opholdet i Aalborg, og vi har besluttet, også i 2015, at hen-lægge vores ferieophold hos jer, så vi vender tilbage og vi glæder os.

De bedste hilsner fra Jette og Preben